Som un equip format per Roser Arimany i Cristina Masferrer en essència; i per col·laboradors excepcionals que sumen el seu talent quan els projectes ho requereixen.

Roser Arimany Dissenyadora gràfica, il·lustradora i formadora en arts plàstiques

La meva carrera professional va començar després de graduar-me en Disseny Gràfic a l'escola ELISAVA. Posteriorment vaig anar complementant la meva formació, aprofundint en l'àmbit de la il·lustració, la cal·ligrafia, la pintura i la ceràmica.

Al llarg de la meva trajectòria professional, he tingut la sort de coincidir amb clients molt variats i interessants, dels quals he après, he procurat cuidar-los i hem crescut plegats. Per a mi és important establir-hi un diàleg proper, per tal de copsar allò que els representa i el que volen transmetre. Crec que aquesta és la màgia de la meva professió, i quan s’esdevé, mai deixa de sorprendre’m!

Cristina Masferrer
Dissenyadora gràfica i d’interiors

Graduada en Disseny Gràfic per l’escola ELISAVA i amb una titulació de màster en Disseny d’Interiors per la UPC School.

La meva condició multidisciplinària m’ha permès moure’m amb destresa entre el món del disseny i de l’arquitectura, desenvolupant un ampli ventall de projectes que oscil·len entre el grafisme i l’interiorisme.

M’interessa el vincle que es crea entre el disseny i l’usuari a través dels sentits. Per aquest motiu la condició perceptiva és un element recurrent ens tots els meus projectes.

M’apassiona la feina que faig, així com divulgar-la entre els més joves. En aquest sentit, m’enriqueix moltíssim compaginar la meva activitat professional amb la docència, la qual exerceixo des del 2007, participant com a professora de projectes del màster en Disseny i Producció d’Espais de la UPC School – CCCB.el vol · estudi creatiu  |  Pujada de la Catedral, 10  17004  Girona  |  estudi@elvol.cat  |  T. 606 755 482